Δημοτικό Σχολείο Αλφάς Ρέθυμνο

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Θέματα: 
2016-2017
Απορρίμματα
Σχολική Αυλή
Αειφόρο Σχολείο

Τα νέα του Σχολείου μας

1.5.2017

Αποφασίσαμε από φέτος σε τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζουμε το χωριό μας και να προχωρήσουμε σε δημιουργία πράσινων γωνιών,ώστε να ευαισθητοποιήσουμε περισσ[οτερους κατοίκους!!

8.3.2017

ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,,,ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΚΙΑ ΒΟΚΑΜΒΥΛΙΕΣ!!!

8.3.2017

Κατασκευάζουμε παιχνίδια και γεμίζουμε με graffiti την σχολική αυλή μας!Δημιουργήσαμε επιπλάκια από παλέτες για να κάνουμε μάθημα έξω από τις τάξεις. Δίνουμε χρώμα ανοιξιάτικο παντού!

27.2.2017

Τα παιδιά γέμισαν περιμετρικά την αυλή του σχολείου με πανέρια!!

27.2.2017

Δημιουργία σχολικού κήπου από τα παιδιά! Οι πρώτες προσπάθειες ευοδώθηκαν!

4.12.2016

ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΗ! ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Αλφαβητάρι της χαράς και της μελωδίας

Το σχολείο μας βρίσκεται στην Αλφά Μυλοποτάμου, 30 λεπτά έξω από το Ρέθυμνο. Είναι διθέσιο με 20 παιδιά σε όλες τις τάξεις.Το αποκαλούμε Το Αλφαβητάρι της Χαράς και της Μελωδίας. Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε ευτυχία και δημιουργικότητα.

Διεύθυνση: 
Αλφά Μυλοποτάμου, Ρέθυμνο
74052 ΡΕΘΥΜΝΟ