Μικροί κηπουροί

Αποτελεί κοινή γνώση το γεγονός ότι ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε και καταναλώνουμε προϊόντα έχει αντίκτυπο στο σώμα και στον πλανήτη. Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16 Οκτωβρίου) τα παιδιά της Β’ Δημοτικού αποφάσισαν να μας υπενθυμίσουν την αξία της τροφής όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για το περιβάλλον. Οι μικροί κηπουροί θέλησαν να φυτέψουν λαχανικά της εποχής στον κήπο του Παιδικού Σταθμού της Σχολής Καραβάνα, με στόχο να βιώσουν τη διαδικασία του φυτέματος. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουν να ξεχωρίζουν τα εποχικά προϊόντα από το στάδιο της σποράς μέχρι το στάδιο κατανάλωσης τους.

Συγγραφέας: 
sxolikaravana