Το ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου πηγαίνει .....στο Γυμνάσιο

Το ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου πηγαίνει … στο Γυμνάσιο

Στο πλαίσιο του ενημερωτικού προγράμματος με θέμα «Περιβάλλον και Υγεία» εκπρόσωποι της Τομεακής Ομάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Νέας Αγχιάλου επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο της περιοχής.

Συγκεκριμένα την επίσκεψη πραγματοποίησαν η νοσηλεύτρια Κυριακή Αρρίνα Πλιάτσικα και η επισκέπτρια υγείας Αλεξάνδρα Κοντογιάννη.

Στην ενημερωτική δράση συμμετείχαν οι μαθητές των τριών τμημάτων της Β΄ τάξης του Γυμνασίου που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας και τις επιδράσεις τους στην ανθρώπινη υγεία.

Επισημάνθηκαν ακόμη προτάσεις-μέτρα πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση την προστασία της υγείας μας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δύο Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων με τίτλους «Αλλάζω με κρίση, Αγαπώ τη φύση» και «ΜαΓηρεύω υΓηεινά. Τρέφομαι σωστά», τα οποία διοργανώνει η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Πελαγία Τριανταφυλλοπούλου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου, Καλλιόπη Γουργιώτου, τις εκπροσώπους της ΤΟΜΥ για τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις, τόσο σημαντικών θεμάτων που αφορούν τους εφήβους και για τις συζητήσεις τους με τους μαθητές που εξήψαν το ενδιαφέρον τους και προκάλεσαν τον προβληματισμό τους.

 

https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1044050/i-tomy-neas-agchialoy-p...

https://e-thessalia.gr/?p=839109

Συγγραφέας: 
Triantafyllopoulou P