Συμμετοχή του σχολείου μας στην εικαστική έκθεση ‘’Το μακροβούτι’’ -Έκθεση Ζωγραφικής των Δημοτικών Σχολείων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο κόσμος του νερού»

Το σχολείο μας συμμετείχε με πολύ χαρά στην εικαστική έκθεση ‘’Το μακροβούτι’’ του Δήμου Αγίου Νικολάου. Τα έργα των μαθητών/τριών παρουσιάστηκαν στην Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης μας, όπου μπορούσε να την επισκεφτεί το ευρύ κοινό. Οι δημιουργίες των μικρών μας μαθητών/τριών ήταν εμπνευσμένες από τον ‘’κόσμο του νερού’’ σε συνδυασμό με τις συζητήσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ‘’ Πράσινες σχολικές δράσεις για ένα βιώσιμο μέλλον’’, αναδεικνύοντας και το περιβαλλοντικό ζήτημα της προστασίας των θαλασσών. Η ενασχόληση των μαθητών/τριών με το θαλάσσιο οικοσύστημα είναι το πρώτο βήμα προς τη γνωριμία με αυτό, καθώς την επόμενη σχολική χρονιά πρόκειται να ενταχθούμε στο ευρωπαϊκό δίκτυο των Μπλε σχολείων ‘’Blue schools’’.

φωτογραφικό υλικό: 

https://blogs.sch.gr/1dimagnikol/2024/03/16/symmetochi-toy-scholeioy-mas-stin-eikastiki-ekthesi-to-makrovoyti-ekthesi-zografikis-ton-dimotikon-scholeion-sto-plaisio-ton-ekdiloseon-o-kosmos-toy-neroy/

Συγγραφέας: 
Σοφία Παγκάλου