Σε βιβλίο τα διηγήματα 7 μαθητών μας

@@ Σε βιβλίο εκδόθηκαν τα διηγήματα 7 μαθητών μας που διακρίθηκαν στον 18ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας με θέμα « Η Ελληνική διαχρονική παρουσία στην Μικρά Ασία από την αρχαιότητα μέχρι τις σφαγές και τον ξεριζωμό του 1922».

@@ Για την ακρίβεια συμπεριλήφθηκαν στην έκδοση «Το δάκρυ της Μικρασίας» μαζί με όλα τα έργα του λογοτεχνικού διαγωνισμού, που βραβεύτηκαν. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν και τα διηγήματά τους είναι τα παρακάτω:

• Ανδριώτης Γιώργος : Η παλικαριά του Τσάκιτζη

• Δουργούνας Ταξιάρχης : Η τρομπέτα του προπάππου μου

• Θεοδώρου Χριστόφορος : Ιστορίες της γιαγιάς Ανθούλας

• Καραγκούνη Αγγελική : Νυχτερινή σχολή για προσφυγόπουλα

• Καραχαρίσης Δημήτρης : Οι περιπέτειες του παππού μου

• Σιδερά Μαριάννα : Το τζαμί που έγινε σχολείο

• Τράτας Παναγιώτης : Λες να μην ήθελα κι εγώ τα γράμματα ;

@@ Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τους μαθητές μας για την επιτυχία τους καθώς και τους γονείς τους που στήριξαν τις προσπάθειές τους. Ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα τον κ. Μαυρουδή, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λεσβίων Θεσσαλονίκης , που παρέλαβε εκ μέρους μας το βραβείο και ύστερα αγόρασε - εξ ιδίων του - οκτώ ( αντίτυπα του βιβλίου και τα απέστειλε στους μαθητές μας και στο σχολείο.

 

@@ Από την τελετή της βράβευσης των μαθητών του σχολείου στον 18ο λογοτεχνικό διαγωνισμό της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας με θέμα « Η Ελληνική διαχρονική παρουσία στην Μικρά Ασία από την αρχαιότητα μέχρι τις σφαγές και τον ξεριζωμό του 1922».

@@ Διακρίνονται από αριστερά κρατώντας τους επαίνους τους : Η αντιπρόεδρος της Ε.Λ.Β.Ε. κ. Αικατερίνη Τσεβλεκίδου, η κ. Δέσποινα Στρίγκου Καρκανιά (στην οποία οφείλεται η έκδοση του βιβλίου) , ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β.Ε. κ. Ελευθέριος Μουφτόγλου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Λεσβίων Θεσσαλονίκης κ. Μαυροειδής ( τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά) , η τέως πρόεδρος της ΕΛΒΕ κ. Γεωργία Γοργώ Αλεξίου και η ταμίας της ΕΛΒΕ κ. Στέλλα Σωτήρχου.

 

Συγγραφέας: 
avalesis