Μαθαίνοντας για την μεγάλη σημασία της ανακύκλωσης  

@@ Τα οφέλη της ανακύκλωσης γνώρισαν σήμερα οι μαθητές του σχολείου μας μέσα  από μια μοναδική παρουσίαση, που περιλάμβανε προβολή,  παρουσίαση, βιωματικές δράσεις και πρωτότυπα παιχνίδια. Η δράση αναπτύχθηκε σε ένα τρίωρο και είχε δύο μέρη: Το πρώτο αφορούσε τις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ και το δεύτερο τις τάξεις Δ’ , Ε΄ και Στ΄.

@@ Παρουσιαστές και στα δύο μέρη η Γαλατιανή και ο Φώτης  από την  «Ανακύκλωση Αιγαίου - Χυτήρια ΑΒΕΕ», που με μοναδική μαεστρία (και χωρίς καθόλου να κουράσουν) εξήγησαν στα παιδιά τα σπουδαία οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς τη ζημιά που υφίσταται ο πλανήτης αν δεν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας.

@@ Η δραστηριότητα ολοκληρώθηκε με ένα βιωματικό παιγνίδι που πολύ το χάρηκαν οι μαθητές και με τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, τετραδίων και μπλοκ- προσφορά της εταιρείας. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας  για το επόμενο διάστημα , οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας  (κοντά στη Μόρια) και να δούμε από κοντά πως γίνεται η διαλογή των απορριμμάτων.

@@ Πολλά ευχαριστώ στους δύο παρουσιαστές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό μας καθώς και στην εταιρεία, που μας δώρισε στην αρχή της χρονιάς 4 κάδους απορριμμάτων για την αυλή μας.

Συγγραφέας: 
avalesis