Ευχαριστήριο - Δράση της Περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου

Μετά από αίτημα της Περιβαλλοντικής επιτροπής ,των καθηγητών και των μαθητών του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου που συμμετέχουν στα περιβαλλοντικά προγράμματα <<Αλλάζω με κρίση -Αγαπώ τη φύση>> και <<ΜαΓΗρεύω ΥΓΗεινά -Τρέφομαι σωστά>> προς την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νέας Αγχιάλου κ.Πυργάνη Βασιλική για αγορά δέντρων και καλλωπιστικών φυτών με σκοπό τον εξωραϊσμό της αυλής και του αίθριου , άμεση ήταν η ανταπόκριση της κ. Πυργάνη Βασιλικής , η οποία τα προσέφερε στο σχολείο. Την  ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική της χορηγία .Ο σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του στην κ.Πυργάνη Βασιλική με επιστολή προς την ίδια , που έχει αναρτηθεί και στο blog του σχολείου. Οι μαθητές ολοκληρώνοντας τη δράση τους θα ασχοληθούν με τη δεντροφύτευση της σχολικής αυλής και του αίθριου του Γυμνασίου μας .

Η επιστολή

Προς την κα Βασιλική Πυργάνη

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου σας ευχαριστούμε θερμά  για την ευγενική χορηγία σας μέσω του Glamour Cafe  και την  άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας για την αγορά δέντρων και καλλωπιστικών φυτών, με τα οποία οι μαθητές μας θα εξωραΐσουν τον αύλειο χώρο του σχολείου μας στα πλαίσια Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων που διοργανώνει η εκπαιδευτικός Πελαγία Τριανταφυλλοπούλου..

Σας ευχαριστούμε βαθύτατα και ως Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου για την αρωγή σας σε θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου μας και τη  δυναμική συνδρομή σας στην επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν. 

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 

Συγγραφέας: 
Triantafyllopoulou P