Επίσκεψη στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» Ρόδου.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, οι τάξεις Β1 και Β2 Γυμνασίου και Β Λυκείου του τομέα Οικονομίας του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου, επισκέφτηκαν το «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» Ρόδου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιείται στα τμήματα Β1 Γυμνασίου και Β’ Λυκείου του τομέα Οικονομίας, με τίτλο «Κοινωνική Κινητοποίηση Εφήβων: Ενεργοί Πολίτες, Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη» αλλά και στο πλαίσιο του μαθήματος «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός για τους μαθητές της Β2 Γυμνασίου.

Οι μαθητές/τριες μας, έφτιαξαν μελομακάρονα και χριστουγεννιάτικες κάρτες, αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και τραγούδησαν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ερχόμενοι πιο κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

Συζητήσαμε για τη λειτουργία του γηροκομείου, τις δραστηριότητες τους και ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για το νέο έτος, για νέες συναντήσεις και δράσεις με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους.

Συγγραφέας: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜ...