Ζεστό χειροκρότημα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

@@ Με μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν την Παρασκευή 22/12/2023 στο σχολείο οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης έπεσε η αυλαία του Α΄ τριμήνου και άρχισε η περίοδος των διακοπών των Χριστουγέννων.

@@ Στην αρχή της γιορτής ο Διευθυντής έκανε έναν μικρό απολογισμό των δραστηριοτήτων, που αναπτύχθηκαν, σημείωσε τις εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υφίστανται, ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν τη σχολική μονάδα και αναφέρθηκε πολύ συνοπτικά σε κάποιες από τις δράσεις που θα γίνουν το επόμενο τρίμηνο.

@@ Τα σκετς που παρουσιάστηκαν ήταν α) Η δίαιτα του Άι Βασίλη (από την Α΄ τάξη) και β) Όνειρο στο χιόνι (από την Β΄ τάξη).Τα "πρωτάκια" και τα "δευτεράκια" ντυμένα ξωτικά του δάσους , Άι βασίληδες και νεράιδες απέδωσαν πολύ όμορφα τους ρολους τους και καταχειροκροτήθηκαν.

@@ Ενδιάμεσα τα παιδιά είπαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Τα συνόδευσαν οι μαθητές Γ. Ηλίας (της Γ΄ τάξης ) με το βιολί του και Π. Τράτας της Στ΄ τάξης (με το τουμπελέκι του).

@@ Μετά την εκδήλωση ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μοίρασε δώρα στα παιδιά όλων των τάξεων και ύστερα παρέθεσε πλούσιο μπουφέ στους μαθητές και τους γονείς. Στη συνέχεια δόθηκαν οι έλεγχοι και έγινε από τους δασκάλους ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών .

Συγγραφέας: 
avalesis