Τρεις διακρίσεις σε πανελλήνιο διαγωνισμό ορθογραφίας

@@ Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τρεις μαθήτριες του σχολείου μας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας, που έγινε διαδικτυακά από 25 -28 Μαΐου 2023 και αφορούσε μαθητές από Β' Δημοτικού έως και Γ' Γυμνασίου.

@@ Η πρώτη μαθήτρια ήταν η Χρυσοβαλάντου Κιολέ, που διαγωνίστηκε την Παρασκευή και πέτυχε 39 σωστές απαντήσεις (στις 40 ερωτήσεις ) που της τέθηκαν.

@@ Η δεύτερη μαθήτρια ήταν η Δήμητρα Σιμιτζή, που διαγωνίστηκε την Κυριακή και πέτυχε 48 σωστές απαντήσεις (στις 50 ερωτήσεις ) που της τέθηκαν.

@@ Η τρίτη μαθήτρια ήταν η Μαριάννα Σιδερά, που διαγωνίστηκε κι αυτή την Κυριακή και πέτυχε 47 σωστές απαντήσεις (στις 50 ερωτήσεις ) που της τέθηκαν.

@@ Ο βαθμός δυσκολίας για τους διαγωνιζόμενους μαθητές ήταν αντίστοιχος με την τάξη του κάθε παιδιού και σύμφωνος με την ύλη των σχολικών βιβλίων και του αναλυτικού προγράμματος.

@@ Συγχαίρουμε τις τρείς μαθήτριές μας και ευχόμαστε α) να έχουν και άλλες τέτοιες διακρίσεις στο μέλλον β) του χρόνου να έχουμε κι άλλες συμμετοχές μαθητών στον διαγωνισμό αυτό.

Συγγραφέας: 
avalesis