Πράσινοι ήρωες εν δράσει - Βράβευση

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του τη σχολική χρονιά 2022-2023 στον σχολικό μαραθώνιο ανακύκλωσης «Πάμε Ανακύκλωση», που διοργάνωσε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι μικροί Πράσινοι Ήρωές μας υποδέχτηκαν τα νέα με ενθουσιασμό και με υπερηφάνεια παρουσίασαν στους νέους τους συμμαθητές το πρόγραμμα ανακύκλωσης πλαστικού και μπαταριών στο οποίο συμμετείχαν την προηγούμενη σχολική χρονιά. Ενημέρωσαν φυσικά και τους παλιούς τους συμμαθητές, που τώρα πια φοιτούν στην πρώτη Δημοτικού, για τον έπαινο βράβευσης που όλοι μαζί κατάφεραν να κερδίσουν.

Η συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας στον μαραθώνιο ελπίζουμε ότι πρόβαλε και ανέδειξε καλές πρακτικές και συνήθειες και με παιγνιώδη τρόπο συνέβαλε στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πυλαίας για την ευκαιρία που μας έδωσε αλλά και τους γονείς των μαθητών μας που σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος στήριξαν την προσπάθειά μας συνεισφέροντας, έτσι, στη δημιουργία ενός αειφόρου σχολείου και κατ’ επέκταση μιας αειφόρου κοινωνίας.

Συγγραφέας: 
Ναταλία Βαμβακίδου