I LOVE LECHAINA

Στις αρχές του σχολικού έτους δεχθήκαμε επίσκεψη από τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Λεχαινών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης τον οποίο ξεναγήσαμε στα εργαστήρια του σχολείου μας.H κατασκευή αυτή είναι   μια επιγραφή << I love Lechaina>> η οποία  τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης, μπροστά από το Δημαρχείο Λεχαινών. Οι μαθητές  έκοψαν τα γράμματα από λαμαρίνα και τα συγκόλλησαν. Την καρδιά  την κατασκευάσαν από ανακυκλωμένα μηχανολογικά εξαρτήματα.

Ο Πρόεδρος του  Τοπικού Συμβουλίου Λεχαινών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Εξέφρασε ενδιαφέρον να κατασκευάσουμε δύο θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων. Μιας και οι διαδικασίες κατασκευής εμπίπτουν στο διδακτικό αντικείμενο των εργαστηριακών μαθημάτων, και επίσης πιστεύουμε ότι το άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία μέσω της κατασκευής έργων για το δημόσιο χώρο, θα λειτουργήσει θετικά για τους μαθητές , δεχθήκαμε την πρόταση.

  Οι βάσεις των ποδηλάτων αποτελούνται από χοντρές μεταλλικές λάμες που βιδώνονται στο έδαφος και από κουρμπαρισμένους μεταλλικούς σωλήνες που σχηματίζουν ημικύκλια τους οποίους συγκολλούμε στις μεταλλικές λάμες.  Η κατασκευή  βάφτηκε  σε ευδιάκριτο χρώμα έντονο μπλέ

Συγγραφέας: 
Σκοπαράντζου