# Βραβείο στον Ταξιάρχη Δουργούνα

@@ Άλλη μια βράβευση για το σχολείο μας . Ο μαθητής μας Ταξιάρχης Δουργούνας (που πλέον φοιτά στην Α΄ Γυμνασίου) βραβεύτηκε για το διήγημά του «Ο Αϊβαλιώτης προπάππος μου Γεώργιος Δουργούνας».

………………………………..

@@ Το διήγημα γράφτηκε τον Μάϊο και πήρε την τελική του μορφή στο «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής» του σχολείου μαζί με άλλες 6 ιστορίες που έγραψαν συμμαθητές του και αφορούσαν την Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

………………………….

@@ Τον μαθητικό διαγωνισμό που είχε θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή και η Λέσβος (1922-2022) : 100 χρόνια διωγμένοι απ’ τις όμορφες και αλησμόνητες πατρίδες» διοργάνωσαν η Εταιρία Αιολικών Μελετών σε συνεργασία με την ΔΙΠΕ Λέσβου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης.

………………………………

@@ Τα βραβεία απονεμήθηκαν σήμερα στις 11π.μ. στο Άγαλμα της Μικρασιάτισσας Σκάλας στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης. Πολλά συγχαρητήρια και από μας για την διάκριση τόσο στον μαθητή , όσο και στην οικογένειά του, που συγκέντρωσε το αρχειακό υλικό πάνω στο οποίο στηρίχτηκε το διήγημα και το πλαισίωσε με τις απαραίτητες φωτογραφίες.

 

Συγγραφέας: 
avalesis