Πήραμε το βραβείο και συνεχίζουμε την ανακύκλωση μπαταριών

Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε τη δράση «Μεγάλοι - μικροί κυνηγοί», μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα της εταιρίας ΑΦΗΣ.  Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 50ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να συγκεντρώνουμε μπαταρίες στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Η προσπάθεια για έναν πλανήτη πιο καθαρό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ…..

Την περσινή χρονιά οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων του 50ου Δημοτικού Σχολείου συμμετείχαμε στο 1ο πανελλήνιο τουρνουά ανακύκλωσης  «Οι μεγάλοι μικροί κυνηγοί» και καταφέραμε και συγκεντρώσαμε  περισσότερες από 1.500 κιλά (1,5 τόνο) μπαταρίες και κερδίσαμε το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ από την εταιρεία ΑΦΗΣ.

Η ενέργεια «Μεγάλοι-μικροί κυνηγοί», που αποτελεί πρωτοβουλία της ΑΦΗΣ και της Οργάνωσης Γη,  είναι μια δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα,  απέναντι στην ανακύκλωση μπαταριών. Έχει στόχο την επιμόρφωση των παιδιών με διαδραστικό τρόπο, ώστε να τα καθοδηγήσει στην ευσυνείδητη συλλογή χρησιμοποιημένων μπαταριών στους κάδους ΑΦΗΣ.

Το σχολείο μας με τη διάκριση αυτή κερδίζει το έπαθλο διαμόρφωσης αίθουσας εκδηλώσεων, δηλαδή  laptop, ηχεία, μικρόφωνο, προβολή οθόνης & προτζέκτορα!!!!

Κερδίσαμε το βραβείο!

Κερδίσαμε όλοι ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε τη σελίδα του σχολείου μας

https://blogs.sch.gr/50dimthess/2022/06/17/ta-kataferame/#prettyPhoto

 

Συγγραφέας: 
Kagioglou Foteini