To Nηπιαγωγείο μας άλλαξε όψη!

Το Νηπιαγωγείο μας!
Το τούνελ και τα τραπεζάκια μας.

Η συστηματική διερεύνηση του σχολείου από τις εκπαιδευτικούς κατέληξε πως οι χώροι του σχολείου -μεταξύ αυτών και η αυλή-χρειάζονται αναβάθμιση.Κι αυτό γιατί το σχολικό περιβάλλον θα πρέπει να ενθαρρύνει τη μάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών και να είναι είναι ευχάριστο και φιλικό για όλα τα παιδιά.

Ξεκινήσαμε λοιπόν από τη Άνοιξη και καταφέραμε μέχρι τώρα, να αλλάξουμε όψη στο Νηπιαγωγείο μας και είμαστε όλοι, εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς πολύ χαρούμενοι γι αυτό.

Υπάλληλοι του Δήμου Λαμιέων έβαψαν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και την περίφραξη του Νηπιαγωγείου με ζωηρά χρώματα.

Γονείς και εκπαιδευτικοί με την καθοδήγηση γονέα -εικαστικού ένωσαν τις δυνάμεις τους και ζωγράφισαν τους τοίχους και τον αύλειο χώρο, αλλάζοντας αισθητικά την όψη του Νηπιαγωγείου μας.

Το Νηπιαγωγείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη δράση, “καταθέτοντας” όρεξη, μεράκι καθώς και τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ευχαριστούμε, επίσης θερμά το Δήμο Λαμιέων  για την ανταπόκρισή του και τη Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξή της στην προμήθεια των χρωμάτων.

Ευχαριστούμε επίσης τη ΔΕΔΗΕ Λαμίας για την προμήθεια ξύλινων και πλαστικών καρουλιών .Τα βάψαμε και τα χρησιμοποιήσαμε για τραπεζάκια και καρεκλάκια στην αυλή μας.

Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε όλους!!!

 

Συγγραφέας: 
katkorkou