Goals project

Ομάδα μαθητών της πρώτης γυμνασίου του σχολείου μας συμμετέχει στο πρόγραμμα Goals project!. Πρόκειται για ένα διεθνές πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν σχολεία από όλο τον κόσμο και συνεργάζονται δημιουργώντας έργα σχετικά με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης της UNESCO. 

Στην μαθητική μας ομάδα ανατέθηκε ο στόχος 15 : Life on Land, που σχετίζεται και με την κλιματική αλλαγή που αποτελεί το αντικείμενο του σχεδίου δράσης μας.Στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε την καθοδήγηση της ambassador , Mrs.Afreen Bushra, η οποία θα συντονίζει τις ενέργειες όλων των σχολείων που θα εργαστούν στον ίδιο με εμάς στόχο.

Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε ένα βίντεο όπου παρουσιάζονται οι μαθητές μας στους εταίρους τους από το εξωτερικό.Τέλη Μαρτίου θα παρουσιάσουμε στα υπόλοιπα μέλη της σχολικής κοινότητας τις δημιουργίες μας για τον στόχο 15, ενώ καθόλη τη διάρκεια του έργου θα σχεδιάσουμε αφίσες, θα παίξουμε παιχνίδια, θα ζωγραφίσουμε, θα δημιουργήσουμε ebooks και άλλο υλικό με σκοπό την περαιτέρω διάχυση του έργου και στα μέλη της τοπικής μας κοινότητας.

Συγγραφέας: 
Γεωργία Μουσελίμη