Γνωριμία με τα των άγρια ζώα

Ξεκίνησαν τις διακοπές τους οι μαθητές λίγες μέρες αφότου έκλεισαν τα σχολεία. Οι μαθητές μας Γιώργος και Στέλιος βρέθηκαν με τους γονείς τους στην Αθήνα και χάζεψαν για πολλές ώρες άγρια ζώα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο. Να τι μας έγραψαν συνοδεύοντας τις φωτογραφίες που μας έστειλαν.

@@ Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ξεκινήσαμε την εκδρομή μας στην Αθήνα και επισκεφτήκαμε για πρώτη φορά το Αττικό πάρκο, έναν πανέμορφο ζωολογικό κήπο με σπάνια είδη ζώων, ερπετών και πουλιών που μας εντυπωσίασε και μας ενθουσίασε.

@@ Τέσσερεις ώρες δεν χορταίναμε να παρατηρούμε λιοντάρια, τίγρεις, ελέφαντες, πιθήκους, καμηλοπάρδαλεις, καγκουρό, αρκούδες, ιπποπόταμους, ρινόκερους, ελάφια, μυρμιγκοφάγους, κροκόδειλους, φώκιες, πιγκουίνους, αετούς, γεράκια, σπάνια πουλιά, φίδια και δράκους του κομόντο κ.α.

@@ Ο Γιώργος εντυπωσιάστηκε με τους ελέφαντες και τους μυρμηγκοφάγους. Ο Στέλιος ενθουσιάστηκε από τους λεμούριους, κάτι χαριτωμένα είδη μαϊμούδων πολύ φιλικά που ανέβαιναν πάνω μας και τα χαϊδεύαμε, καθώς και τα φίδια, το ανακόντα και τον κροταλία.

@@ Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία σε έναν εκπληκτικά διαμορφωμένο χώρο προσαρμοσμένο στα φυσικά τοπία που ζουν τα ζώα

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ