Όταν μια σχολική αυλή μετατρέπεται σε ...πεδίο βολής !!

# Αυτό είναι ο πάτος ενός κάδου απορριμμάτων, που απόμεινε μετά την ανατίναξη του με δυναμίτη το βράδυ της Ανάστασης στην αυλή του σχολείου. Ο κρότος ήταν τόσο φοβερός, που όλοι συγκλονίστηκαν.
..........................................................
# Τους κάδους αυτούς τους φτιάξαμε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Οικολογικά Σχολεία» μεταποιώντας παλιούς θερμοσίφωνες και δίνοντάς τους νέα χρήση. Τέσσερις μικροί μαθητές ποζάρουν γύρω του όλο καμάρι.
……………………………………….
# Τα θραύσματα του κάδου έπεσαν μέσα στην αυλή του νηπιαγωγείου, όπου πριν από λίγο έπαιζαν ..... παιδιά. Ευτυχώς, που πρόλαβαν οι περίοικοι και τα .... απομάκρυναν. Αλλιώς σήμερα θα θρηνούσαμε πολλά θύματα!!!
……………………………………….
# Τρεις περίοικοι έκαναν ισάριθμες καταγγελίες στην Αστυνομία, που ……ακόμα την περιμένουν …..να έρθει στο χωριό!
…………………………………
# Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτής της παντελούς έλλειψης αστυνόμευσης; Με μια λέξη : ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ! Οι πιο πολλοί κάτοικοι διπλομανταλώνουν πόρτες και παράθυρα (και κάνουν πως δεν ..... βλέπουν και δεν ....ακούνε) και όσοι τολμούν να ζητήσουν το λόγο δέχονται καταιγισμό …. αυγών και μπουκαλιών στα σπίτια τους!!!

# Ναι κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, όπως τ΄ ακούτε . Όλα αυτά μας τα κατήγγειλαν μπαϊλντισμένοι Θερμιώτες σήμερα το πρωί και προτίθενται να τα καταθέσουν και στον εισαγγελέα.
# Τα ακούν άραγε οι υπηρεσίες σας ; Η μήπως η Λουτρόπολη Θερμής δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες τους;
 

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ