Η πολυτάλαντη Ευαγγελία

# Toν Δεκέμβρη του 2018 καλέσαμε στο σχολείο τρεις καθηγητές του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης για να κάνουν μια επίδειξη στους μαθητές μας. Η επίδειξη έγινε και είχε μεγάλη επιτυχία.
# Τα παιδιά ψηλάφησαν τα όργανα , τα χάϊδεψαν, γοητεύτηκαν από τον ήχο τους και τα κομμάτια που έπαιξαν: (Χριστουγεννιάτικα κάλαντα , παραδοσιακούς σκοπούς της Μυτιλήνης, το τραγούδι του καραγκιόζη).
# Αρκετά παιδιά ζήτησαν από τους γονείς τους να αρχίσουν μαθήματα μουσικής. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ευαγγελία Κουρασάνη, μαθήτρια της Ε΄ Τάξης.
# Σήμερα ενάμιση χρόνο μετά την είδαμε στο You Tube να παίζει τη Τζαμάϊκα του Μάνου Λοΐζου στην κιθάρα. Ήταν από τη συμμετοχή (και ταυτόχρονα διάκρισή της) στην ΜSM art Biennale του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης....
# Η Ευαγγελία όμως δεν έχει ταλέντο μόνο στη μουσική. Έχει και στη συγγραφή κειμένων, αφού έγραψε και το θεατρικό της παράστασης, που ετοιμάζαμε στο Τμήμα Κουκλοθεάτρου τον Φεβρουάριο, αλλά και στη ζωγραφική.
# Με δυό λόγια είναι πολυτάλαντη! Της ευχόμαστε λοιπόν να καλλιεργήσει τα πολλά και ποικίλα ταλέντα της και να τα αναδείξει όσο μπορεί. Όρεξη για δουλειά να έχει και οι ορίζοντες για εκείνη είναι ανοιχτοί
 

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ