Δρόμος αγάπης...

Σήμερα, 05/10/20 Παγκόσμια ημέρα Εκπαιδευτικών και για τον εκπαιδευτικό δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να ενεργοποιεί την αλληλεγγύη εντός σχολείου και ευρύτερης κοινωνίας... Έτσι ενημερώσαμε τα παιδιά για την κατάσταση των πληγέντων στην Καρδίτσα και ζητήσαμε τη βοήθειά τους. Όλοι μαζί λοιπόν θα συμμετέχουμε στον Δρόμο της Αγάπης στέλνοντας λάδι και καθαριστικά (μετά από επικοινωνία με τον Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας αυτά τα προϊόντα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη). Περιμένουμε την μικρή συμμετοχή όλων που αθροιστικά μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη βοήθεια. Αν μοιραστούμε τα βάρη της κοινωνίας, ίσως επιτύχουμε λιγότερη δυστυχία...  "Αλλήλων τα βάρη βαστάζετε" (Απ. Παύλου, Προς Γαλατάς 6.2)
 Έως τις 14/10 περιμένουμε λάδι τυποποιημένο και καθαριστικά παντός είδους. Στην είσοδο του σχολείου μας θα υπάρχει αναρτημένη κούτα γι΄ αυτό το σκοπό τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Τελικά στις 15/10 η προσπάθεια έλαβε τέλος και οι κούτες πήραν τον δρόμο της Αγάπης, όπως ήταν ο αρχικός μας στόχος.... Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό... Αν και μικρή η συμβολή μας, κάτι θα προσφέρει.... Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά αλλά και αν χρειαστεί εμείς θα προσπαθούμε να δείχνουμε την αγάπη μας στον συνάνθρωπο..

Συγγραφέας: 
SOFIA PETRIKI