2ο μέρος στη συνεργασία των :3ου Δ,Σ.Παλλήνης και 8ου Δ.Σ. Γέρακα για τη συλλογή πλαστικών καπακιών ,

Οι εθελοντές μαθητές βοηθούν στη μεταφορά των καπακιών.
Τα  μεταφερόμενα πλαστικά καπάκια στον μπλε κάδο ,στο 3ο Δ.Σ. Παλλήνης
Κοπή βασιλόπιτας στον Αθλητικό Σύλλογο ατόμων με κινητικά προβλήματα <ΑΣΑΧ>

 Την 24η Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μεταφορά πλαστικών καπακιών από το 8ο Δ.Σ. Γέρακα στο 3ο Δ.Σ. Παλλήνης με τη βοήθεια εθελοντών μαθητών και των δύο Σχολείων. Τα καπάκια έφεραν στο Σχολείο μας ο Σύλλογος Γονέων του και μια μητέρα μαθητή μας ,η οποία εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία κι έχει την ευαισθησία να τα διαχωρίζει από τα μπουκάλια που καταναλόνονται εκεί .

Σημαντική επιτυχία για το Σχολείο μας όμως είναι η μείωση των απορριμάτων ,τα οποία συγκεντρώνει καθημερινά η κυρία καθαρίστριά μας , από δύο σε μία σακούλα ημερησίως . Αυτή η μεγάλη επιτυχία οφείλεται ιδιαίτερα στα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας του Σχολείου μας και ακόμη στους  νέους εθελοντές ...πράκτορες για τη σωτηρία του πλανήτη μας !!!

  Τέλος ενημερώνουμε τη σχολική κοινότητα πως είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να εκπροσωπίσουμε το Σχολείο μας στη μεγάλη γιορτή για τα 25 χρόνια των Οικολογικών Σχολείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 /3 / 2020 στην Παλιά Βουλή. Οδηγοί σ' αυτή την επιτυχία είναι το τμήμα Δ'1 με τη Δασκάλα και τη Μουσικό του και την υποστήριξη του συντονιστή του προγράμματος των Οικολογικών Σχολείων στην σχολίκή μας μονάδα!!! 

Συγγραφέας: 
Παπαγγελοπουλος...