1ο ΕΠΑ.Λ. ΛΕΧΑΙΝΩΝ "Ηρακλής Μοσχονάς "ΒΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.

Αλλάζουμε το σχολείο μας
Αλλάζουμε το σχολείο μας
Μετά την εργασία .Αλλάζουμε το σχολείο μας
Αλλάζουμε το σχολείο μας
Πριν την εργασία

     Ως στόχο η παρούσα δράση έχει να αναπτύξει την ομαδική δουλειά . Να αναπτύξουν το αίσθημα της προστασίας των δημόσιων κτισμάτων .

     Θα ανακαλύψουν την σειρά που πρέπει να ακολουθήσουν για να πραγματοποιήσουν το έργο.. Θα αποκτήσουν την δεξιότητα να χρησιμοποιούν αστάρι , στόκο και χρώμα και ευχέρεια στην χρήση εργαλείων. Συμπερασματικά τα παιδιά θα μάθουν να χρησιμοποιούν πολλά από τα υλικά για επιδιορθώσουν μια επιφάνεια , να χρησιμοποιούν,να επιλέγουν οικολογικά υλικά για προσωπικές τους επισκευές να χρησιμοποιούν εργαλεία και να λειτουργούν και σαν ομάδα και σαν άτομο. Η δραστηριότητα αυτή στηρίζεται στο να  αποκτήσουν την δεξιότητα οι μαθητές να μετρούν και να τοποθετούν χαρτοταινίες για την δημιουργία μοτίβου .Με τον χρωματισμό του μοτίβου  θα μάθουν να σταθεροποιούν το χέρι τους έτσι ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν περιγράμματα.

 

Συγγραφέας: 
Σκοπαράντζου