Προβολή των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Γυμνασίου Κοίμησης στην "εβδομάδα θεατρικής Άνοιξης εφήβων" του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Σερρών.

Εισηγητής1 Γυμνασίου Κοίμησης: Χαβαλές Πέτρος
Εισηγητής2 Γυμνασίου Κοίμησης: Στοΐλα Κερασίνα
Εισηγητής3 Γυμνασίου Κοίμησης: Πένα Παρασκευή
Πίνακας με αφίσες των έργων του Γυμνασίου στην έκθεση σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Σερρών.

Το Γυμνάσιο Κοίμησης προκειμένου να αναδείξει  μέρος των δράσεων που έλαβαν χώρα στο σχολείο, συμμετείχε στην παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που διοργάνωσε το γραφείο των σχολικών δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Σερρών, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στο κτήριο του  θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στα πλαίσια της  «εβδομάδα της Θεατρικής Άνοιξης εφήβων».

Συγκεκριμένα δημιουργήσαμε βίντεο και προβάλλαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο «Χρήσεις Γεωθερμικής ενέργειας-Γεωθερμικό πεδίο Σερρών»

Επίσης με αφίσες Α3 προβολής των εγχειρημάτων μας τόσο του προαναφερθέντος προγράμματος όσο και του 2ου περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονείται στο σχολείο μας με τίτλο «Αλλάζω το Σχολείο μου - Μεταμόρφωση εξωτερικού και εσωτερικού χώρου», συμμετείχαμε στην  έκθεση προγραμμάτων στο Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ.

Τρείς από τους συμμετέχοντες μαθητές στα προγράμματα έκαναν ολιγόλεπτη εισήγηση πριν την προβολή του βίντεο.

Το Γυμνάσιο Κοίμησης εντυπωσίασε, καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο του θεάτρου και δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των ιθυνόντων της Δ.Δ.Ε Σερρών.

Το Γυμνάσιο Κοίμησης έλαβε ειδική διάκριση συμμετοχής του, στην παραπάνω παρουσίαση.

Συγγραφέας: 
gymkoimis