Ουράνιο Τόξο Σύγχρονη Προσχολική Αγωγή

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Έτος Εγγραφής: 
2022
Θέματα: 
2022-2023
Σχολική Αυλή
2023-2024
Ποιότητα ζωής (υγιεινή - διατροφή)

Τα νέα του Σχολείου μας

21.1.2024

Οι μαθητές των βρεφικών τμημάτων του σχολείου μας, προσέγγισαν ένα απο τα σημαντικότερα Οικολογικά ζητήματα, μέσω αισθητηριακού παιχνιδιού και της βιωματικής μάθησης. Άγγιξαν, αισθάνθηκαν και παρατήρησαν πως λιώνει το "σπίτι" των αρκτικών ζώων. Τα παιδιά μέσα από την πράξη, συνειδητοποίησαν τις συνέπειες που θα προκαλέσει το λιώσιμο των πάγων. Πρότειναν λύσεις, απλές αλλά και περίπλοκες, βασισμένοι στην παιδική τους αθωότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε σχέδιό τους!

6.1.2024

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού, Ουράνιο Τόξο Σύγχρονη Προσχολική Αγωγή, δημιούργησαν ομαδικά παιχνίδια αξιοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά. Αναζήτησαν υλικά από την αυλή του σχολείου, τα οποία χρησιμοποίησαν αλλά και υλικά από την καθημερινότητά τους. Αφορμή για τη συγκεκριμένη δράση αποτέλεσαν οι ιδέες των μαθητών για επαναχρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων προϊόντων που είχαν συγκεντρώσει οι ίδιοι. 

 

Ουράνιο Τόξο Σύγχρονη Προσχολική Αγωγή.

1ο Χιλιόμετρο Καρδίτσας Σμοκόβου, Καρδίτσα 

Ουράνιο Τόξο Σύγχρονη Προσχολική Αγωγή

Με πολύχρονη παρουσία και προσφορά στην εκπαίδευση από το 1978, αξιοποιούμε και εφαρμόζουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να εστιάσουμε στις ανάγκες του κάθε παιδιού και να διαμορφώσουμε ένα δημιουργικό και αποτελεσματικό σχολικό περιβάλλον.

Διεύθυνση: 
1ο χλμ Καρδίτσας Σμοκόβου
43100 Καρδίτσα