Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Έτος Εγγραφής: 
2020
Θέματα: 
2020-2021
Φύση και βιοποικιλότητα
2022-2023
Σχολική Αυλή

Τα νέα του Σχολείου μας

7.1.2023

Παρά το ότι πολλοί θεωρούν τους φθινοπωρινούς μήνες μια "μουντή" εποχή για τον κήπο στην πραγματικότητα όλα τα κατ΄εξοχήν εποχιακά λουλούδια όπως χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, πανσέδες αλλά και είδη, αρκούν αν τα αξιοποιήσουμε  σωστά για να δημιουργήσουμε  μια πραγματικά όμορφη εικόνα για τον κήπο μας. Φυτέψαμε λοιπόν και ομορφύναμε  τον κήπο και τις γλάστρες μας.  

7.1.2023

Παγκόσμια Ημέρα Δράσης Σχολείων "Running Out Of Time" (3 Νοεμβρίου 2022)

Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη θα γίνουν αισθητές και θα επιβαρύνουν κυρίως τους σημερινούς νέους και τις μελλοντικές γενιές. Οι μικροί μαθητές μας  στέλνουν το μήνυμα τους για την κλιματική αλλαγή: Μην καίμε τα δάση

7.1.2023

Τα παιδιά της προσχολική ηλικίας µμπορούν να αποκτήσουν και ορισμένες βασικές γνώσεις για το πολίτευα της δημοκρατίας, την ιστορία, τη λειτουργία του, τη θέση του πολίτη σε αυτό µε αφορμή τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τη 17η Νοεμβρίου 1973. Έτσι η επέτειος αυτή στάθηκε αφορμή να αποτυπώσουν παραστατικά  τα παιδιά το μήνυμα για την δύναμη της Δημοκρατίας. Μόνο οι πυλώνες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας κρατούν σταθερά τη γη και τους λαούς της. 

Το Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας είναι μονοθέσιο και ολοήμερο . Την φετινή χρονιά εχει 11 νηπια- προνήπια  τα περισσότερα απο τα οποία μετακινούνται κι απο τα γυρω χωριά . Το κτιριο που στεγάζεται το  νηπιαγωγείο ειναι προκατ και εχει μια μεγάλη αυλη .

Διεύθυνση: 
Αγία Άννα
34010 Αγία Αννα