Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς

Βραβευμένο: 
ΝΑΙ
Βραβεύσεις (έτη): 
2016
Έτος Εγγραφής: 
2014
Θέματα: 
2014-2015
Σχολική Αυλή
2014-2015
Απορρίμματα
2015-2016
Απορρίμματα
Σχολική Αυλή

Τα νέα του Σχολείου μας

25.6.2016

Η καλοκαιρινή σχολική γιορτή μας. Το πρόγραμμα ήταν ποικίλο και περιελάμβανε την παρουσίαση μερικών απ’ τα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του σχολικού έτους.

25.6.2016

Συνεχίζοντας τη προσπάθειά μας για δεύτερη  χρονιά, η ευαισθητοποίηση από μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς γίνεται μεγαλύτερη για τη συγκέντρωση των οικιακών τηγανελαίων. Ο κάδος γέμισε....  έφτασε η μέρα της παραλαβής «τηγανελαίων» από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρίας. Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορεί να αποδειχτούν αποφασιστικές.Μπράβο, σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.  

25.6.2016

Οι σακούλες ξαναγέμισαν...Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξάνθης «Στηρίζω» κ. Σάκης Χατζηιωαννίδης, επισκέφτηκε το σχολείο μας, ενημέρωσε τους μαθητές για τη δράση του και για δεύτερη φορά τους ευχαρίστησε προσφέροντάς τους έπαινο συμμετοχής. Η προσπάθεια συνεχίζεται…

25.6.2016

Η ανταπόκριση του εθελοντισμού ως αντίδοτο στις δύσκολες μέρες που περνάμε εκδηλώθηκε με επιτυχία, αγάπη και πολύ μεράκι. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τι μπορεί να επιτευχθεί σε λίγες ώρες από πρόθυμους μαθητές, εθελοντές γονείς και εκπαιδευτικούς. Αποκαλύφθηκαν ταλέντα στη ζωγραφική, το σχέδιο, το βάψιμο και τον συντονισμό των ομάδων. Οι μικροί μας μαθητές ένιωσαν ικανοποίηση για τη συμμετοχή τους, από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο. 

25.6.2016

Μια πραγματικά όμορφη παρουσίαση σχετικά με την μελισσοκομία είχαν την ευκαιρία οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης του σχολείου μας. Η επίσκεψη του μελισσοκόμου κ. Αθανάσιου Παπαδάκη, είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν στη συνεισφορά της μέλισσας, στην επικονίαση και στο περιβάλλον. Η παρουσίαση έγινε στο  πλαίσιο «Δράσεις δια βίου μάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία».

Σελίδες

Διεύθυνση: 
Νέα Καρυά
64200 Χρυσούπολη