12ο Νηπιαγωγείο Βέροιας

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Έτος Εγγραφής: 
2022
Θέματα: 
2022-2023
Νερό
Ενέργεια
Απορρίμματα
Αειφόρο Σχολείο
Ποιότητα ζωής (υγιεινή - διατροφή)
Κλιματική Αλλαγή

Τα νέα του Σχολείου μας

4.6.2023

Τα νήπια του νηπιαγωγείου μας ενώνουν τη φωνή τους με παιδιά από άλλα ευρωπαϊκά κράτη στα πλαίσια του eTwinning Προγράμματος "SDG & eFriends" σε ένα ραδιοφωνικό μήνυμα που εκπέμπει στη συχνότητα του μαθητικού ραδιοφώνου  European School Radio για την Ημέρα Γης 2023.

Για να ακούσετε το μήνυμα πατήστε πάνω στο σύνδεσμο.

https://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/7417

4.6.2023

Ο πλανήτης μας, η γη, κινδυνεύει! Ζητά βοήθεια! Τα νήπια φιλοτέχνησαν μία αφίσα, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής "Παιδική HELMEPA".

4.6.2023

Τα νήπια δημιούργησαν την πυραμίδα της διατροφής καθώς αντιλήφθηκαν πως η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία των ανθρώπων.

Επίσης στα πλαίσια ενός eTwinning Προγράμματος με τίτλο "SDG eFriends" αντάλλαξαν συνταγές υγιεινών σνακ και έγιναν μικροί μάγειρες και τα μαγείρεψαν στον χώρο του σχολείου.

Όμως για μια υγιεινή ζωή δεν αρκεί μόνο η διατροφή. Τα νήπια έγραψαν ένα ποιηματάκι και φιλοτέχνησαν αντίστοιχη αφίσα για να μας πουν 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για να έχουμε υγιεινή ζωή.

4.6.2023

Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης, ανταλλαγής δώρων και καρτών. Τα δώρα και οι κάρτες  όμως ήταν διαφορετικά! Φτιαγμένα με ανακυκλώσιμα υλικά! Τα έφτιαξαν με μεράκι και χαρά νηπιαγωγοί, γονείς και παιδιά!

26.5.2023

Μέσα από ένα διαφημιστικό σποτάκι που δημιούργησαν  τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας  μας συμβουλεύουν πως θα  περιορίσουμε την αλόγιστη χρήση του νερού. 

 

Διεύθυνση: 
Pierion 10
Pierion 33A
53132 Veria