Η Συμμετοχή του Σχολείου μας στο Πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής"

Το σχολείο μας είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στο πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής" για το έτος 2023-2024, που διοργανώνεται από τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Make a Wish". Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, παιδιά με σοβαρές ασθένειες έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους. Με υπερηφάνεια και αγάπη, συνέβαλαν οι μαθητές μας στην πραγματοποίηση της ευχής του Δημήτρη, ένα παιδί 7 ετών που πάσχει από σοβαρή μορφή Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Η ευχή του Δημήτρη ήταν να επισκεφθεί τη Disneyland, ένα μέρος που αντιπροσωπεύει τα όνειρα και τη μαγεία για πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο. Με τη συνεισφορά των μαθητών μας, καθώς και την ενεργή υποστήριξη της σχολικής κοινότητας και του προσωπικού, καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του Δημήτρη.

Η εμπειρία του Δημήτρη στη Disneyland δεν θα είναι απλώς ένα ταξίδι, αλλά μια απόδειξη της δύναμης και της επίδρασης που μπορεί να έχει η αλληλεγγύη και η αγάπη μας ως κοινότητα. Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα "Αστέρι της Ευχής" μας χαρακτηρίζει ως ένα σχολείο που φροντίζει και στηρίζει τα μέλη της κοινότητάς του. Καθώς συνεχίζουμε να προάγουμε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγάπης μέσα από τις δράσεις μας, δημιουργούμε ένα κόσμο που είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρος για όλους.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κωνσταντινιά Ψαρρή

Συγγραφέας: 
xristinatetrimeli