ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΖΑΧΑΙΟΣ

Ο τομέας της Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος επισκέφτηκε το ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΖΑΧΑΙΟΣ και παρακολούθησε με βιωματικό τρόπο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  διαδικασίας εξαγωγής μούστου από τα σταφύλια μέχρι την εμφιάλωση του κρασιού!

Από τον φυσικό χυμό σταφυλιού (μούστο) παρασκευάζονται διάφορα προϊόντα όπως μουσταλευριά, μουστοκούλουρα, πετιμέζι, κέικ μούστου.

Οι εκπαιδευτικοί

Τετριμέλη Χριστίνα

Πιστολά Ελένη

Κώστας Δημήτρης

Παπαδημητρίου Κέλλυ

Ψαρρή Κωνσταντινιά

Συγγραφέας: 
xristinatetrimeli