Eκδήλωση βράβευσης από την «Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης»

Μία εξαιρετική εκδήλωση βράβευσης από την «Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023,  στο Σεράφειο κτιριακό συγκρότημα του Δήμου Αθηναίων.

Η «Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης», στην κατάμεστη αίθουσα FOS του Σεράφειου, βράβευσε τις  σχολικές μονάδες, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες -τους αυριανούς ενεργούς πολίτες-  που συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνολικά βραβεύτηκαν από όλη την Ελλάδα 105 σχολικές μονάδες για το Δίκτυο “Φύση χωρίς Σκουπίδια” και 52 σχολικές μονάδες για το Δίκτυο “Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου”.
Οι επιτυχημένες δράσεις, που υλοποιήθηκαν μέσα από τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα τιμήθηκαν στην εκδήλωση.  Γέμισαν ενθουσιασμό και χαμόγελα οι μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν και ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. 

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης βραβεύτηκε για τις περιβαλλοντικές του δράσεις από τα δύο εθνικά δίκτυα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης : "Οι Πράσινες γωνιές της Γειτονιάς μου" & "Φύση χωρίς Σκουπίδια".

Ευχαριστούμε θερμά την «Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης» για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε,  όλα τα χρόνια της πορείας μας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, με τα Δίκτυα: «Φύση χωρίς σκουπίδια» και "Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου".

Συγγραφέας: 
Ελένη Κιόρογλου