ΠΟΤΟ ΜΕ ΡΟΔΙ

Τα παιδιά με ομαδικό πνεύμα και συνεργασία, θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το ρόδι, ένα φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά παρασκευάζοντας ένα ποτό από ρόδι για να συνεισφέρουν στο bazaar του σχολείου μας.

Μιλήσαμε για την διατροφική αξία του ροδιού και το συνδέσαμε με διάφορες παρασκευές (χυμός, ποτό, φαγητό, σαλάτες).

Στο τέλος, μετά τον καθαρισμό των φρούτων, τα παιδιά μετέφεραν τις φλούδες στον κομποστοποιητή του σχολείου συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγγραφέας: 
xristinatetrimeli